streda 12. septembra 2007

Zapoj sa aj ty

Úvod

Tento blog by mal slúžiť pre informovanie verejnosti o veciach, ktoré sa bytostne dotýkajú života, predovšetkým zdravia každého človeka. Budeme sa snažiť o sprostredkovanie čo najobjektívnejších faktických informácií. Chceme slúžiť ako predĺžená ruka pre kvalifikovaných odborníkov, ktorí nie sú zmanipulovaní ťarchou korupcie a majú právo informovať verejnosť o ťažkých a škodlivých podvodoch páchaných na celej spoločnosti. V záplave nepotrebných a bulvárnych informácii nezostáva veľa priestoru pre podrobnejšie a rozsiahlejšie texty. Tí čo sa danej problematike najviac rozumejú, sú často voči žurnalistom bezmocní ak chcú napísať vlastné a kompletné poznatky.

Taktiež tu bude zverejnených mnoho zaujímavých a užitočných poznatkov z medicíny a stravy overených v praxi, o ktorých sa tiež bežne nehovorí. Zatiaľ sa pracuje na ďalších článkoch.

Prispej nám informáciou aj Ty

Na zhromažďovaní dôležitých informácií sa môže podieľať každý. Jedinou podmienkou je, aby každá informácia bola označená zdrojom odkiaľ presne pochádza. Preto veľmi radi uvítame odborníkov, ale aj nešpecializovaných ľudí, ktorí môžu pomôcť pri oboznamovaní verejnosti o veciach, o ktorých sa v bežných médiách nedozvedia (napríklad o súčasných potravinách).

Ak by niekto rád pomohol/pomohla ľuďom a ovláda akýkoľvek cudzí jazyk, nech napíše na dobryhoch@atlas.sk , prípadne nechá aj telefónne číslo, alebo skype. Je stále veľa zaujímavého a nového materiálu, ktorý nám treba preložiť z angličtiny do slovenčiny a zo slovenčiny do akéhokoľvek cudzieho jazyka. Nie je potrebné aby to bol niekto kto ovláda jazyk perfektne. Časti textu, ktoré budú ťažšie preložiteľné, nechajte farebne alebo inak označené, my si s tým už poradíme. Na závere každej práce bude meno prekladateľa, samozrejme, na požiadanie autora meno nezverejníme.

Žiadne komentáre: